Advertisement

Burak Yilmaz Mesut Özil : Burak Yılmaz'ın Mesut Özil'e Yaptığı 'A Milli Takım ... : Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu.

Burak Yilmaz Mesut Özil : Burak Yılmaz'ın Mesut Özil'e Yaptığı 'A Milli Takım ... : Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu.. Mesut özil'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren emre belözoğlu, mesut özil resmen bizimle beraber. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' demişti. Yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen.

Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan mesut özil, ülke gündemindeki isim oldu. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri.

Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil ...
Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil ... from i.internetspor.com
Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu. Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu. Lille'in yıldızı burak yılmaz, fanatik'in canlı yayında sorulara bulundu. Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim. Yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri.

Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında.

Mesut özil'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren emre belözoğlu, mesut özil resmen bizimle beraber. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu. Daha da açıkça ifade edecek olursak. Fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. Kez giydiği burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Açıkçası benimle a milli takım'da savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş. .ve uefa şampiyonlar ligi finali elçisi hamit altıntop ile yapılan özel röportajların yanı sıra milli futbolcu burak yılmaz ve fenerbahçeli yıldız mesut özil'in final maçıyla ilgili görüşleri yer aldı. Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu. Mesut özil'e başarılar dilerim ama. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. Mesut özil'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren emre belözoğlu, mesut özil resmen bizimle beraber. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine, mesut özil'e başarılar dilerim. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu.

» Burak Yılmaz'a Mesut Özil tepkisi: Sen de otobüs ...
» Burak Yılmaz'a Mesut Özil tepkisi: Sen de otobüs ... from kronos34.news
Açıkçası benimle a milli takım'da savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Mesut özil imza töreninde burak yılmaz'ın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt verdi. Ne demek istiyor burak yılmaz? Burak yılmaz kardeşimize gelecek olursak, ona da başarılar diliyorum. Daha da açıkça ifade edecek olursak. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu.

Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu.

Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine, mesut özil'e başarılar dilerim. Burak yılmaz, mesut özil'e ne dedi? Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim. Mesut özil'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren emre belözoğlu, mesut özil resmen bizimle beraber. Ne demek istiyor burak yılmaz? Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Kez giydiği burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Açıkçası benimle a milli takım'da savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş. A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. .ve uefa şampiyonlar ligi finali elçisi hamit altıntop ile yapılan özel röportajların yanı sıra milli futbolcu burak yılmaz ve fenerbahçeli yıldız mesut özil'in final maçıyla ilgili görüşleri yer aldı.

» Burak Yılmaz'a Mesut Özil tepkisi: Sen de otobüs ...
» Burak Yılmaz'a Mesut Özil tepkisi: Sen de otobüs ... from kronos34.news
Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Lille'in yıldızı burak yılmaz, fanatik'in canlı yayında sorulara bulundu. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine, mesut özil'e başarılar dilerim. Yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sen alman milli futbol takımı'ndasın.

Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine, mesut özil'e başarılar dilerim. Yılmaz'ın özil hakkındaki sözleri ise gündeme bomba gibi düştü. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' demişti. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Mesut özil d.türkistanlı soydaşlarına sahip çıktığı için avrupa'da istenmez adam ilan edildi, yüreğin yetiyorsa aynı delikanlılığı sen göster de görelim burak yılmaz. Mesut özil imza töreninde burak yılmaz'ın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt verdi. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Lille'in yıldızı burak yılmaz, fanatik'in canlı yayında sorulara bulundu. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili.

Mesut özil, beni fenerbahçeli yapan kendimim burak yilmaz. Kez giydiği burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi.

Posting Komentar

0 Komentar